shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Daf Russebuss Cloutship2018
Daf Russebuss Cloutship2018 Daf Russebuss Cloutship2018 Daf Russebuss Cloutship2018

Daf Russebuss Cloutship2018

Russebuss

Må bort! Tiden er dessverre inne for å selge verdens mest trofaste buss..
Bussen er en DAF fra 1974, den ruller for første gang som skikkelig russebuss nå i 2018. Tidligere var den eid av en eldre kar som brukte den som bandbuss, han eide den selv i 7 år før vi overtok og har dermed tatt veldig godt vare på bussen hele tiden. Servicer er tatt av han og bussen har alltid vært EU-godkjent og brukt jevnlig. Den har alltid vært gjennom EU-kontroll med mindre eller ingen feil i følge forrige eier og vi regner med den kommer til å gjøre det i fremtiden også. Selv vet vi ikke om noen tekniske feil utenom slitasje på interiør som veldig lett fikses. Til tross for alderen er bussen i veldig god stand.

Bussen har 12 sitteplasser og 5 ståplasser registrert i vognkortet(17 totalt), noe som er veldig unikt for russebuss å være. Bussen er også veteran og man slipper unna en god del utgifter og setebelter, man kan med andre ord være hvor som helst i bussen når man kjører uten at det skulle bli noe rot når man bli stoppet. Ellers har bussen gått helt problemfritt gjennom hele russetiden vår her i Bergen, vi har vært til Stavanger og tilbake og rundt om uten ett eneste problem. Til og med ikke ett eneste problem med lyd, lys eller aggregater.

Med bussen kan det følge med komplett lyd og lysanlegg(4x15" i toppene og 4x18" i basskasser, også meget heftig laser og strobe++) og aggregater til å drive alt mot tillegg i prisen. Aggregatene på bussen er festet bakpå bussen i stede for under selve bussen, så her er det mye tryggere å bruke aggregatene mens man ruller, det er lagd til skikkelig med stikkontaker i hele bussen og ett lite sikringsskap.
Bussen bærer selvfølgelig litt preg av russetiden på interiøret, men ingenting stort. Her har dere altså muligheten til å kjøpe en rulleklar russebuss til ikke altfor dyr sum.

Ta gjerne kontakt enten her på Finn eller på telefon for mer informasjon eller eventuelt visning.
Flere og bedre bilder sendes også ved forespørsel! :)

Russbuss russebuss russ

Annonsen ble sist oppdatert 09.08.2018

Sitteplasser
17 (Annet)
Modell
Daf
Produksjonsår
1974
Reg.nr.
Ue26110
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
80 000,-