shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Widewalls 2019 til salgs med godkjent krone
Widewalls 2019 til salgs med godkjent krone Widewalls 2019 til salgs med godkjent krone Widewalls 2019 til salgs med godkjent krone Widewalls 2019 til salgs med godkjent krone Widewalls 2019 til salgs med godkjent krone

Widewalls 2019 til salgs med godkjent krone

Russebuss

Store, brede og flotte widewalls har Lengde 11,70 meter, Bredde 2,5 meter og Høyde 3,8 meter totalt med krone!

Bussen er en veteranbuss med godkjent takrigg og 22 registrerte plasser. Det at den er veteranbuss gjør ikke at dere slipper bompenger, men bussen har en mye lavere årsavgift og dere slipper å ha setebelter i bussen. Bussen fikk ny motor i fjor fordi den forrige ikke fungerte optimalt. På siste Eu godkjenning fikset Widewalls jentene nye veggplater, noen seter som var løse, ny frontrute, nye lister, en luftlekkasje, vindus hammer og brannslukningsapparat og motor.

Bussen har godkjent taklast, med 26 festepunkter og en maks nyttelast på 1100kg jevnt fordelt på rigg. Jentene som hadde den før Widewalls monterte forskjellig sikringer til takriggen så den skulle være sikker. Politiet stoppet Widewalls to ganger i sin RT og sa begge gangene at bussen har en sikker taklast, og bussjefen på Widewalls har vært på møte med Statens Vegvesen for å forsikre seg om at den er så godkjent som den kan bli. Og det er den!

Bussen er registrert med 22 sitteplasser i tillegg til sjåførens plass. Registrerte plasser på bussen er ikke så viktig som folk skal ha det til. Bussen har gjennom de 14 siste årene (var første gang en russebuss i 2004) aldri blitt avskiltet for å ha for mange inni bussen i forhold til registrerte plasser. Det viktigste er at alle har en sitteplass, og bussen vår har plass til 40 mennesker i parkas sittende. Hvis en er 50 stykker i bussen og politiet velger å telle vil 6 registrerte plasser fra eller til komme til liten nytte. Vi er selv 28 stykker på bussen nå, med intensjon om å ta inn flere jenter!

Bussen har også masse plass til anlegg både foran, i midten og bak!

Annonsen ble sist oppdatert 08.08.2018

Sitteplasser
22 (Sidestilte)
Modell
Scania CN112
Produksjonsår
1987
Reg.nr.
AA25983
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
720 000,-