shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Volkswagen Caravelle GL
Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL Volkswagen Caravelle GL

Volkswagen Caravelle GL

Russevan

Vi er nå klare for å selge vår kjære russebil som har kjørt oss trygt frem gjennom hele russetiden. Russebilen har tilhørt 8 jenter fra Kristiansand, som gikk under navnet Blue Agave 2018. Bilen har ikke hatt noen problemer gjennom russetiden, og den er i god tilstand. Den har kjørt fram og tilbake til Stavanger to ganger, i tillegg til mye rulling uten å stanse en gang. Bilen er kun brukt som russebil i 4 år, og er derfor i god stand. Det er registrert 8 sitteplasser, 2 foran og 6 bak. Setene bak er plassert litt annerledes i forhold til andre russebiler, noe som vi synes har fungert svært bra. Bilen har gode høyttalere og ledlys, i tillegg til et bord i midten.Bilen er EU godkjent til mars 2019.

Dette er hva som har blitt gjort med russebilen 2018:
- Bilen har fått to nye batterier.
- Bilen var opprinnelig rød, men vi har malt den blå. Den kan enkelt og rimelig males i en ny farge.

Dette er hva som ble gjort med russebilen i 2017:
- Ny høyre frontlykt, høyre baklykt
- Ny bakre eksospotte og mellomste eksospotte
- To nye dekk
- Nye tennplugger og pluggledninger
- Oljefilter er skiftet

Den er ikke russebilgodkjent i 2018, kun i 2017. Vi var på russebilgodkjenning der vi gikk beskjed om at det eneste som skulle fikses var smøring av bremsene. Dette er noe som har blitt gjort på et autorisert verksted, men vi fikk ikke tid til å dra på etter- godkjenning av russebilen.

Dessverre har bilen fått et par skader som har forekommet igjennom russetiden. Selv om dette er skader som ikke er dyre å fikse, velger vi å selge bilen svært mye billigere, slik at det blir best mulig for eventuelle kjøpere.
- Ettersom at vi ikke ga beskjed til Statens Vegvesen om at bremsene var reparert, fikk vi i slutten av Mai 2018 brev om at bilen kan bli avskiltet dersom det ikke blir foretatt en kontroll av bilen. Det er derfor viktig at kjøpere bestiller en kontrolltime hos Statens Vegvesen, og får påvist at bilen er i kjøremessig stand. Vi har papirer på dette, og prisen på en slik kontroll er 500kr.
- Ripe i frontruteglasset. Det er usikkert om ripen gjør at hele frontruta må skiftes ettersom at den ikke er i førerens syn. Dette er noe som eventuelt vil koste ca. 1000kr.
- Ripe/bulk på siden av bilen. Bilen har en liten ripe/ bulk som enkelt kan repareres, enten hos et autorisert verksted, eller ved kun å bruke pussepapir og male over ripen.
- Det ene sidespeilet er knust. Dette kan enkelt repareres til omtrent 100-300 kr.

Bilen selges i utgangspunkt for 20 000. Omregistrering kommer i tillegg, og betales av kjøper. Pris kan likevel diskuteres, og vi er åpen for delbetaling. Bilen går til høystbydende, og selges som den er.

Dersom det er flere spørsmål om bilen og pris så ta kontakt med Vibe Heilberg på mobil 90874328 eller på facebook.

Annonsen ble sist oppdatert 30.08.2018

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
Caravelle GL
Produksjonsår
1995
Reg.nr.
PD55812
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin
20 000,-