shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Dodge Ram Russebil
Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil Dodge Ram Russebil

Dodge Ram Russebil

Russevan

ÅRETS VAN PÅ TRYVANN 2018!!

Denne Vanen ble kåret til » Årets Van» på russetreffet på Tryvann i år. Den er lakkert over det hele med et kult »univers tema» av Russespray, i motsetning til de vanlige røde eller blå.
Innvendig har vanen en godkjent lounge, noe som er ganske sjeldent. Denne loungen kan gjøres om til en bred seng, noe som er veldig praktisk når man reiser på diverse treff. Setene har trekk av hvit skai, gulvet er malt svart og i taket er det et glitrende svart stoff.
Anlegget er med sine 4 forsterkere, 4 basskasser »subwoofere» og 6 stk 6 x 9» Heltone høyttalere mer enn nok til å skape skikkelig god stemning!

Vi har fikset:

°Pusset all rust utvendig, syregrunnet og grunnet matt svart
°Byttet klosser og kalippere foran
°Bremsebånd og bremsepumper bak
°Byttet simringer og olje på bakaksel
°Reparert håndbrekk
°4 helt nye dekk

Vanen er registrert for 9 personer og kan kjøres med vanlig førekort (klasse B) I 2019 blir den veteranbil, noe som gir lavere forsikring og årsavgift for nye eiere. Den er EU godkjent ut Januar 2019.

NB: Vi valgte bensinmotor som er litt dyrere enn diesel å kjøre, men mye billigere å reparere om det skulle skje noe.


Vanen har gått som en klokke hele russetiden, vi har ikke hatt et eneste problem med den. Ønsker russegruppa di den kuleste vanen som også har vært fullstendig driftsikker, ikke nøl med å ta kontakt!

Annonsen ble sist oppdatert 27.09.2018

Sitteplasser
9 (Sidestilte)
Modell
Dodge ram
Produksjonsår
1989
Reg.nr.
CF65711
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Bensin
65 569,-