Russeklær Dugnadsprodukter
GMC Hightop
GMC Hightop GMC Hightop GMC Hightop GMC Hightop GMC Hightop GMC Hightop GMC Hightop GMC Hightop GMC Hightop GMC Hightop GMC Hightop GMC Hightop

GMC Hightop

Russevan

Da var det vår tur for å selge vår herlige russebil. Bilen har rullet uten problemer hele russetiden. Dette er kun andre året den er russebil og når vi kjøpte den, var den som original innvendig. Vi har lagt uendelig tid, arbeid og penger i bilen for å få den som den er i dag. Bilen har en lav kilometer stand, dermed god stand. Bilen ble russebilgodkjent mai 2018. Den er også EU-godkjent helt til 31. Januar 2019. Derfor må den EU-godkjennes før det. Vi ser ingen grunn til at det at det skal være noe problem ettersom den har kommet gjennom flere godkjenninger siden det.

Bilen er som sagt i god stand. Alt av frontlys, baklys, bremselys og blinlys fungerer. Det er gode spor i dekkene som ihvertfall holder noen russetider til. Styringen fungerer optimalt og er presis (lite dødgang). Automat girkassen girer utmerket og alle moduser fungerer. Den er utstyrt med cruisekontroll som gir sjåføren mer luksus på lengre turer. Bremsene fungerer som de skal og bremser godt med full bil. Alt i alt en veldig god bil vi vil at andre russ skal få glede av.

Det som er gjort med bilen:

Teknisk:
Byttet olje/oljefilter + nytt diesel filter, både i 2017 og i år før russetia 2018.
Forrige eiere byttet bremseskiver og bremseklosser foran (2017)
Helt ny frontrute midt i russetiden.
Byttet nærlyspærer og blinlyspærer.

Den er også blitt Tectyl behandlet for rust en gang i tiden. Som har gjort at det er lite rust på understellet i forhold til mange andre lignende biler.

Interiør:
Vi har satt inn to stk 3-seter sofaer, vi har boltet dem fast i gulvet og bærebjelker med store braketter. Statens vegvesen ga oss mye skryt for denne jobben, og sa det var noe av det bedre de har sett i russebiler.
Disse sofaene trakk vi også om i svart skai skinn.

Vi har satt inn et bord som vi trakk i hvit skai skinn med 8 koppholdere i rustfritt stål.

Vi har også trukket om diverse paneler og malt treverk i hvitt og svart.

Med skai skinn på sofa og bord, samt rustfrie koppholdere gjør bilen veldig lett og rengjøre og holde ren etter rulling :)

Lydanlegg:
Anlegget består av:
- 4 helt nye JBL 6x9" (satt disse inn midt i russetiden, ettersom de gamle som også var helt nye før RT ble ødelagt)
- 3x12" subwoofere
- helt ny pioneer forsterker + pluss en forsterker til
- Helt ny pioneer spiller med Bluetooh/AUX/USB
(Alt som er merket NYTT, følger det med kvittering på)
Dette inneanlegget spiller helt rått, det er stilt inn så det er idiotsikkert, men det er rå bass og klar lyd fra høytallerene, ikke overdrevent mye høytallere som ødelegger lydbildet.

Prisen er diskuterbar ved rask avgjørelse ;)

Bilen selges som den står.

Ta kontakt på tlf for mer informasjon og for å avtale visning :)
90479951

Annonsen ble sist oppdatert 09.07.2018

Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
GMC
Produksjonsår
1989
Reg.nr.
PX29771
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
80 000,-