Russeklær Dugnadsprodukter
Chevrolet Starcraft G30
Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30 Chevrolet Starcraft G30

Chevrolet Starcraft G30

Russevan

Med tungt hjerte selger vi nå vår russebil. Bilen er en 1991 modell Chevrolet Starcraft G30 med automatgir som vi har omregistrert fra 8 til 9 seter. Vi har en fireseter og en tre-seter, der treseteren er ny i år. Setene har fått nytt setetrekk i hvitt skai, som ble sydd av Husfliden på Otta. Alle listene i gulvet og rundt vinduene i bilen har vi malt hvite. Instrumentpanelet har vi lakkert i matt svart, det samme er panelet foran passasjersetet.

Anlegget har også i meget stor grad blitt forbedret, og har nå en samlet verdi på godt over 60 000 kr. Det består av et inneanlegg og et uteanlegg der subbene spiller konsekvent på begge to. Kassen til uteanlegget er bygget i 22mm sponplater og kledd med svart filt.
Å bytte mellom inne- og uteanlegg gjøres med to brytere.

Anlegget består av:
1x Musikkspiller med mulighet for Bluetooth, USB-Audio og 3,5mm inngang
1x Feste til iPad eller iPhone (vi brukte en iPad mini)
4x store Ground Zero-forsterkere
3x JL-Audio 12’’ subber
4x Ground Zero 6x9’’ elementer
8x Rockford Fosgate Punch Pro 6’’ mellomtoner
4x Rockford Fosgate Punch Pro 1,5’’ horn-diskanter
4x Rockford Fosgate Punch Pro delefilter
+ en hel mengde strømkabler, jordingskabler, signalkabler og styrestrøm.
For å si det mildt, dette smeller. Høyt.

Anlegget blir drevet av til sammen fire batterier, to bilbatteri og to lastebilbatteri.
Kretsen mellom disse batteriene kan brytes av en bryter inni bilen, slik at man bare spiller på lastebilbatteriene. Dette garanterer at man har strøm til bilen skal startes igjen. Batteriene er også koblet til en stor helautomatisk lader bygget inn i høyttalerkassen. Dette gjør det mulig å lade batteriene mens man spiller uteanlegget, for å holde på strømmen enda lenger.
Det er bare å koble seg på en vegg og spille i vei!

Det er også trukket 5 meter med LED-strips i taket og 3 meter med samme strips i gulvet. Begge to er RGB og styres med én og samme fjernkontroll. Den har muligheter for et fast lys, blinkende RGB, blinkende strobe, og en masse andre funksjoner.
Det er også et dobbelt 12V uttak i en lomme i taket, der det nå er to billadere med doble USB utganger. Dette resulterer i 4 USB uttak for lading av mobiler, kamera, etc.
Motoren i bilen er en 6,2 liters V8 Diesel som har blitt overhalt i forkant av årets russetid. Begge toppene, toppakningene, dysene og en del reimer har blitt byttet. Mye av dette har blitt gjort på Øya Bil.

(Alt vi har gjort med bilen har vi kvitteringer og bevis på).

Ta kontakt gjerne kontakt på PM for videre spørsmål e.l. om bilen!

Annonsen ble sist oppdatert 26.06.2018

Sitteplasser
9 (Sittegrupper)
Modell
Chevrolet Starcraft G30
Produksjonsår
1991
Reg.nr.
LH66733
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
98 000,-