shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
STOCKHOLM SYNDROME 2018 SELGER 15m BUSS
STOCKHOLM SYNDROME 2018 SELGER 15m BUSS STOCKHOLM SYNDROME 2018 SELGER 15m BUSS STOCKHOLM SYNDROME 2018 SELGER 15m BUSS STOCKHOLM SYNDROME 2018 SELGER 15m BUSS STOCKHOLM SYNDROME 2018 SELGER 15m BUSS STOCKHOLM SYNDROME 2018 SELGER 15m BUSS STOCKHOLM SYNDROME 2018 SELGER 15m BUSS STOCKHOLM SYNDROME 2018 SELGER 15m BUSS

STOCKHOLM SYNDROME 2018 SELGER 15m BUSS

Russebuss

Stockholm Syndrome 2018 selger en 15m lang strøken russebuss som ruller for første gang i år. Gjennom prosjektet har vi lagt stor vekt på at alt skal gjennomføres korrekt, og bussen har gått gjennom alle kontroller på første forsøk.


Det er en av få busser som har lang lounge og 28+1 godkjente sitteplasser!


Bussen er importert fra Sverige og gått gjennom disse kontrollene:


Importkontroll – Her sjekker statens vegvesen at den oppfyller EU-krav og mekanisk stand. Hvor de testkjører bussen i 1time før de kan bekrefte godkjenning. 

EU-kontroll – Her sjekker et godkjent verksted at den oppfyller alle kravene for teknisk og mekanisk stand slik at den kan forsvarlig kjøres på offentlig vei.

Farts-skiver (2års kontroll) – Her prøvekjører verkstedet bussen slik at den har en maksgrense på hvor fort den kan kjøre. (Den er satt på maks 100km/t)

Ombyggingskontroll – Dette skjer hos Statens Vegvesen hvor de sjekker alt materiale og nødutganger som er i bussen om at de holder kravene mtp. sikkerhet for passasjerene og fører. (Lounge, vegger, tak, belysning og det elektriske sjekkes)

Seter – Her sjekkes det at setene og beltene oppfyller kravene til sikkerhet og brukervennlighet for passasjerene.

Russebussgodkjenning – Denne går over alt om igjen og sjekker at det er ingen løse gjenstander i bussen og at alt av lyd og lysanlegg er forsvarlig stroppet/festet i bussen.
Vi gjennomførte Russebussgodkjenning hos Statens Vegvesen på Gjøvik den 11. april, og ble eneste bussen godkjent.


Som dere ser så har bussen hatt jevnlig tilsyn av myndighetene for å sikre at alt er gjennomført på en solid og trafikksikker måte. All dokumentasjon følger selvfølgelig med.


Interiørbeskrivelse:

Vegger, tak og takbokser er bygd av kryssfinérplater og festekonstruksjon bak dette. (Nytt)

Tapet er lagt over for å skjule alle mulige skruer og resultatet blir ryddig gjennom hele bussen.

Vinylgulv er også lagt som er slitesterkt for væske og støv. (Lett å vaske)

Stikkontakter gjennom hele bussen for både lys, lyd, røykmaskin og til lading av mobiltelefoner.

LED-striper langs begge sidene av bussen med 133 forskjellige funksjoner.

Innebygd lydanlegg. (NB. Lydanlegget leies av russebussmarked.no. Gjennom oss er det mulig å inkludere billig leie såfremt anlegget får stå inni bussen uten at konstruksjonen til lydanlegget fjernes.)

Lydanlegget MÅ HØRES!!

Lydanlegget og forsterkerskapet er også bygd inn slik at man kun har tilgang til AUX og volumkontroll. Likevel oppleves ikke lyden som dempet i noen grad. Slik kan det også være til fremtidig kjøper dersom dere ønsker det. Lydanlegget leies med garanti utarbeidet i samarbeid med RBM.

Setene er trukket i nytt skai (hvit med sølvknapper). Det er mulig å få en god deal gjennom Russebussmarked på omtrekking på nytt.

Godkjent aggregatrom med lufting/gjennomtrekk under bussen.


Se bilder for mer visuell info hvordan det ser ut.

Bussen vant forøvrig Årets Eksteriør på Landstreff Lillehammer.

Gjennom samarbeid med Russebussmarked.no så kan vi tilby dere hjelp med hele prosjektet og planleggingen.Kom gjerne på en uforpliktende visning, ta kontakt med Henriette Rinde på 99166034 hvis dere har noen spørsmål!

Annonsen ble sist oppdatert 12.05.2018

Sitteplasser
29 (Sittegrupper)
Modell
Volvo Carrus B12M
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
CV 87395
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-