shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
HEYERDAHL 2018 selger Strøken Russebuss
HEYERDAHL 2018 selger Strøken Russebuss HEYERDAHL 2018 selger Strøken Russebuss

HEYERDAHL 2018 selger Strøken Russebuss

Russebuss

Heyerdahl 2018 selger en STRØKEN russebuss. vi har satt mye vekt på at ting skal bli gjort ordentlig, og ikke minst solid og lovlig. vi valgte å sveise inn bar og lounge i firkantstål fordi dette er det statens vegvesen foretrekker når vi har snakket med dem, samtidig som det ser bedre ut under platene, og tar mindre plass slik at plassen under f. eks loungen kan brukes til oppbevaringsplass.

anlegget i bussen er noe helt for seg selv. Vi har brukt ekstremt mye tid på å finne ut av hvordan vi ville ha det, og ikke minst penger til firmaet som bygget inn det splitter nye anlegget. vi har valgt å bygge en vegg bakerst i bussen som du ser på bilde vi har lagt ved.
under loungen på venstre side så er alle batterier, kabler og forsterkere lagt. i ett av lasterommene under bussen ligger laderne til anlegget som igjen drives av to strømaggregat.

Vi har valgt å kjøpe to splitter nye strømaggregat fordi da har vi en sikkerhet om at de vil fungere, både fordi de tross alt er nye og nytt er bedre enn gammelt ;) men og fordi det følger med 2-års garanti på aggregatene. Dette vil også følge de hvis du er russ i 2019, så du vil ha så og si ubegrenset strøm garantert uten problemer.
Begge strømaggregatene kan drive 6500W hver, og vil du/dere utvide noe lyd eller lys så er det null problem med tanke på strøm.

Selve bussen har blitt sett på av statens vegvesen og er godkjent som den står nå. Bussen er også EU-godkjent ut russetiden 2019, så er dere russ til neste år, så trenger dere ikke å tenke på EU-godkjenning. Bussen er også svært ny i forhold til andre russebusser, og km stand er relativt lav. Dekkene på bussen er også veldig gode, dekkene er noe som fort blir veldig kostbart dersom det er noe som må byttes, og det er mange eldre busser som sliter med nettopp dette.
Alt i alt er statens vegvesen svært fornøyd med byggingen på bussen, og det tekniske.

Det er 22 + 1 registrerte sitteplasser.

Setene har blitt trekt om profesjonelt av russebussmarked. (se bilder)

Ta kontakt for flere bilder, mer info eller en uforpliktende prat eller visning.

Annonsen ble sist oppdatert 16.04.2018

Sitteplasser
22 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B7-R
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
KH 15025
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
320 000,-