shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Pionér 2018 selger nybygd Russebuss. sveisa bar, lounge. Drøyt anlegg
Pionér 2018 selger nybygd Russebuss. sveisa bar, lounge. Drøyt anlegg Pionér 2018 selger nybygd Russebuss. sveisa bar, lounge. Drøyt anlegg Pionér 2018 selger nybygd Russebuss. sveisa bar, lounge. Drøyt anlegg

Pionér 2018 selger nybygd Russebuss. sveisa bar, lounge. Drøyt anlegg

Russebuss

keen på en helt strøken og nybygd 2002 modell russebuss, med vilt anlegg?

Pionér 2018 selger det som blir en STRØKEN russebuss. vi har satt mye vekt på at ting skal bli gjort ordentlig, og ikke minst solid og lovlig. vi valgte å sveise inn bar og lounge i firkantstål fordi dette er det statens vegvesen foretrekker når vi har snakket med dem, samtidig som det ser bedre ut under platene, og tar mindre plass slik at plassen under f. eks loungen kan brukes til oppbevaringsplass.

anlegget i bussen er noe helt for seg selv. Vi har brukt ekstremt mye tid på å finne ut av hvordan vi ville ha det, og ikke minst penger til firmaet som bygget inn det splitter nye anlegget. vi har valgt å bygge en vegg bakerst i bussen som du ser på bilde vi har lagt ved.
under loungen på venstre side så er alle batterier, kabler og forsterkere lagt. i ett av lasterommene under bussen ligger laderne til anlegget som igjen drives av to strømaggregat.

Vi har valgt å kjøpe to splitter nye strømaggregat fordi da har vi en sikkerhet om at de vil fungere, både fordi de tross alt er nye og nytt er bedre enn gammelt ;) men og fordi det følger med 2-års garanti på aggregatene. Dette vil også følge de hvis du er russ i 2019, så du vil ha så og si ubegrenset strøm garantert uten problemer.
Begge strømaggregatene kan drive 6500W hver, og vil du/dere utvide noe lyd eller lys så er det null problem med tanke på strøm.

Selve bussen har blitt sett på av statens vegvesen og er godkjent som den står nå. Vi mangler EU-godkjenning og russebuss godkjenning men dette må vi ta når byggingen er 100% ferdig. vi fikk også høre at den generelle standen på bussen er svært god av statens vegvesen, så dette skulle ikke bli noe problem. Bussen er også svært ny i forhold til andre russebusser, og km stand er relativt lav. Dekkene på bussen er også veldig gode, dekkene er noe som fort blir veldig kostbart dersom det er noe som må byttes, og det er mange eldre busser som sliter med nettopp dette.

Det er 22 + 1 registrerte sitteplasser.

Setene har blitt trekt om av russebussmarked. (se bilder)

Ta kontakt for flere bilder, mer info eller en uforpliktende prat eller visning.

Annonsen ble sist oppdatert 12.02.2018

Sitteplasser
22 (Sittegrupper)
Modell
Volvo b-7R
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
KH 15025
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-