shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
CHECKPOINT CHARLIE 2018 SELGER SIN RUSSEBUSS
CHECKPOINT CHARLIE 2018 SELGER SIN RUSSEBUSS CHECKPOINT CHARLIE 2018 SELGER SIN RUSSEBUSS CHECKPOINT CHARLIE 2018 SELGER SIN RUSSEBUSS CHECKPOINT CHARLIE 2018 SELGER SIN RUSSEBUSS CHECKPOINT CHARLIE 2018 SELGER SIN RUSSEBUSS CHECKPOINT CHARLIE 2018 SELGER SIN RUSSEBUSS CHECKPOINT CHARLIE 2018 SELGER SIN RUSSEBUSS

CHECKPOINT CHARLIE 2018 SELGER SIN RUSSEBUSS

Russebuss

Er du 00, 01 eller alt for gira 02 som har lyst på en drit fet russetid? Vi har i så fall den perfekte bussen for dere!

Bussen ble først brukt som russebuss i 2015, da den rullet under navnet "Flaggskipet". I 2016 var det "Rafiki" som overtok bussen. Etter det, så gikk bussen under navnet "Fiona" som er de vi har kjøpt den av. Før bussen ble brukt som russebuss ble den brukt som turbuss av en skole. Bussen ble mye ombygd når den ble brukt av Rafiki, og vi har valgt å holde den samme oppbygningen!

Den dag i dag er bussen registrert med 24+1 seter, og alle setene har godkjente belter som er festet på godkjent vis. Alle setene våre står i sittegrupper, men det er ikke noe problem å snu setene for å få plass til flere seter. Bussen vår har også en lounge som har plass til opp til 30 personer sittende. Alle setene og loungen er trukket opp av stofflund i ekte hvitt skinn.

Bussen har en total lengde på 12 meter, og ble godkjent av Statens vegvesen i 2016, 2017 og 2018, og fikk russeoblat. Det er 4 nødutgangs-vinduer fremst i bussen, videre så er det 2 nødutganger i taket. Vi har ikke gjort noen store endringer i bussens oppbygning, og den gikk fint igjennom EU godkjenningen i år også. Vi har også hatt fartsskriver kontroll som er påbudt annen hvert år, så neste års russ slipper dette!

Ettersom at bussen vår har blitt brukt som en turbuss, er det massevis av lagringsplass under bussen. Alt av anlegg og ledninger er innebygd i bussen og er "gjemt" i en bar i bussen, med egen luke med lås på. Vi har også hatt den på verksted, så den er i topp mekanisk stand nå! De som har kjørt bussen sier også at den er i veldig god stand, og en enkel buss å kjøre!

Det av lyd og lys som tilhører bussen, følger med, samt et ganske nytt aggregat som er 9kwh. Vi har også flere "partylys" som følger med, samt lyskastere og lasere som er innebygd. Aggregatet ble brukt for første gang av Fiona i sin russetid! Alt av det elektrisitet er trukket og koblet opp med autorisert elektriker (følge med dokumentasjon på dette). Miksebordet følger også med, og den ligger "gjemt" under baren. Av lys har vi 23 spotter fordelt rundt om i taket, det er også ledstrips som går langs hele taklengden, disse går også rundt baren (ledstripsa er av ordentlig kvalitet trukket inne i stållister, så disse skal mye til for å ødelegge). Det følger også med en røykmaskin. Bussen er altså godt oppbygd, og gjennomført med tanke på tekniske løsninger.

Hvis du har noen flere spørsmål, om f.eks råd, erfaringene våre etc. så vil vi så klart være behjelpelige til det, og for å få deres russetid best mulig både før, i mens og etter deres russetid!
Ønsker dere også mer informasjon om bussen og diverse teknologiske, elektriske osv. så ta kontakt med en av våre kontaktpersoner for en uforpliktende prat:

Elida Ravin Dahl: 941 61 058
Kine Marie Hult: 463 15 583

Annonsen ble sist oppdatert 04.04.2018

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
24 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10M
Produksjonsår
1992
Reg.nr.
JR 19143
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-