shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Chevrolet - russebil til salgs
Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs Chevrolet - russebil til salgs

Chevrolet - russebil til salgs

Russevan

99 eller 00 og gira for RT?
Vi selger vår russebil fra RT '17. Bilen har gått fint gjennom russetiden og tatt oss til både Lillehammer og Fredriksten.
Vi har lakkert hele bilen rød på nytt, etter at forrige eier hadde spraymalt doningen. Bremselys bak er fikset, og batteriet er byttet ut. Vi satte også i ny starter.
Bilen er dessverre ikke godkjent for øyeblikket, grunnet noen sikkerhetsseler som må skrus fast i gulvet. Vi har allerede kjøpt inn sikkerhetsseler, så det eneste som trengs å gjøres er å få boltet de fast.

Bilen kommer med helårsdekk, samt et reservedekk. Den kan prøvekjøres og hentes på Stange.

Annonsen ble sist oppdatert 13.11.2017

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
9 (Sittegrupper)
Modell
Beauville
Produksjonsår
1986
Reg.nr.
KF 10441
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Bensin
50 000,-