Russeklær Dugnadsprodukter
Bussfix

Bussfix

Vurderer deres russegruppe å leie russebuss? Komplette leiebuss pakker fra Bussfix, er pakker som inkluderer alt. Pakken fås i 12m og 15m versjoner og kan utstyres i standardversjon eller satseversjon. Dette er russebusser med absolutt alt inkludert! Vi garanterer for at dere ruller feilfritt igjennom russetiden, og om det mot formodning skulle skje en feil som tar tid å fikse, så har vi reservebusser stående klare. Russebussen er utstyrt med lyd, lys og strøkent interiør. I tillegg er de sprayet av verdenskjente kunstnere, som gjør at deres buss skiller seg ut uavhengig av pakke. Bussfix er drevet av fagfolk med titalls år innenfor bransjen, hvor hver yrkesgruppe representeres med egne håndverkere. Alle godkjenninger ordnes og garanteres av Bussfix, slik at russegruppen selv ikke står for risikoen forbundet med dette.
Når man leier buss fra oss i Bussfix, er hele prosessen ekstremt enkel. Man får utlevert en nøkkelklar buss som oppfyller avtalte ønsker, bruker den feilfritt i russetiden og leverer den tilbake når man er ferdig. På denne måten har man ingen risiko med faktorer som salg av bussen og lignende.

Lyd er viktig i våre leiebusser
For oss er lyd og lys en veldig viktig del. Vi bruker derfor kun anerkjente leverandører, som leverer til flere av de største konsertarenaene og festivalarenaene i verden. Merker som Martin Audio, Wharfedale, L-Acoustics, Turbosound og Pioneer er blant noen av merkene vi har på lyd og lys i våre russebusser. I våre satsepakker har vi valgt å innføre noe vi kaller “stappepakker”, som i praksis vil si at vi måler opp alt av ledig plass i russebussen, og stapper inn så mye lyd og lys det er mulig å få plass til.

Rullegaranti ved leie av russebuss
Våre rullegarantier gir deg og din russegruppe en stor sikkerhet når dere skal velge leverandør. Vi gir en garanti på alt det tekniske i bussen, og om noe uforutsett skulle skje, vil vi hjelpe dere å fikse dette. Dersom det verst tenkelige skulle skje, og feilen ikke lar seg reparere umiddelbart, vil din gruppe få tilgang til en reservebuss, som tilsvarer pakken dere alt har med oss.
Høres dette interessant ut? Ta kontakt for en uforpliktende prat om deres russebuss. Vi setter også opp et uforpliktende tilbud, hvor alle detaljer står nøye spesifisert.

Satsebusser med signatureffekter
Igjennom mange år har vi i Bussfix bygget opp en kompetanse innenfor det vi har valgt å kalle “signatureffekter”. En signatureffekt er en effekt som setter et særpreg på akkurat deres russebuss. Eksempler på dette kan være taket i loungen til “Kaws 2019”, lasergitteret inn i loungen til “Hvelvet 2020”, den lysende loungen til “Nice for what 2020” eller lignende. Vi har et fokus på alle detaljer, også de små. Disse tingene, samt mye mer gjør at akkurat deres russebuss skiller seg ut, og gir dere gode muligheter til å vinne kåringer, om dette er noe dere ønsker å fokusere på!

{{ errors.email }} {{ errors.phone }}
{{ errors.body }}
{{ errors['g-recaptcha-response'] }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

Nice for what 2020

Hvelvet 2020

Kaws 2019

Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix
Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix Bussfix