Russeklær Dugnadsprodukter

Leie russebuss eller partybuss til utdrikningslag eller andre arrangementer

Det finnes en rekke ulike aktiviteter dersom dere skal ha utdrikningslag eller en annen form for fest eller event. Russehjelpen er Norges største portal og nettside for russ og vi samarbeider med flere aktører som leier ut både partybusser, russebusser Limousiner, karaoketaxi og andre type kjøretøy.

Hvordan er russebussene / partybussene?

Det er flere typer russebusser og partybusser man kan leie. De fleste har mellom 20-30 rulleplasser / sitteplasser. Noen av bussene er som russebusser med interiør og eksteriør rett fra russetiden, mens andre partybusser er mer stilrene og nøytrale. De som driver med utleie tilbyr også å leie sjåfør, så dere får leie en full pakke med alt dere trenger

Lyd, lys og andre partyeffekter

Partybussene er stappet med lyd for å gi dere den beste opplevelsen. Ellers har russebussene ofte lasere, røykmaskiner, strober, UV lys, og/eller andre kule effekter. Det er anbefalt å ha ørepropper for å beskytte hørselen. Dere kan bestille ørepropper fra Høvik Hørsel eller bruke billigere ørepropper. De fleste som leier ut partybusser tilbyr også dette.

Bruk en seriøs aktør

Når dere skal leie partybuss / russebuss eller andre fest-kjøretøy er det viktig å velge en seriøs og trygg partner. Det er viktig å bruke selskaper som har løyve og bankgaranti på russebussene / partybussene de leier ut. Dette er lovpålagt for å drive persontransport, og det er dessverre mange som velger og ikke følge reglene. Dere kan søke om de ulike aktørene har riktig tillatelse

Aktører vi anbefaler

Mer info kommer snart…Bemerk at Russehjelpen ikke selv leier ut russebusser, partybusser, Limousiner eller andre type kjøretøy. Vi er kun en informasjonsportal som anbefaler de tryggeste og mest seriøse aktørene. Russehjelpen har eksistert siden 2008 og har samarbeid med nesten alle de største russeaktørene.

Stikkord:

utdrikningslag - festutstyr - leie - Oslo - Akershus - Østlandet - partybuss - russebuss - buss