Russeklær Dugnadsprodukter
Russebussgarasjen

Russebussgarasjen

Leie av garasjeplass

Trenger bussen deres en varm og trygg plass å stå på under forberedelsene og etter russetiden? Da bør du lese videre.

Hva kan vi tilby?

Det er alltid kjedelig å komme til en ramponert buss. Eller finne ut at malingen ikke tørker fordi man må stå ut. Vi tilbyr en stor låve med plass til totalt 12 busser gjennom vinteren og sommeren. Ca. 40 minutter fra Oslo har vi tilgang til 1000 kvadratmeter med lagerplass. I tillegg har du tilgang til vann, kjøkken og toalett på området.

I tillegg har vi egne hall for foliering, maling og for spraying av buss. Dette er haller med ekstra varme som kan leies pr. døgn.

Priser
Prisene våre er så enkle som vi er å jobbe med.

For busser opp til 12,7 meter er prisen kr. 30 000,-
For busser over 12,7 meter til 18 meter er prisen kr. 40 000,-

Prisen er fra russetid til russetid.

Hvorfor leie hos oss?

Tar ikke ekstra penger for starthjelp å bortkjøring av søppel mm.

Vi har i årevis jobbet med russen gjennom våre vanlige jobber. I tillegg er alle som organiserer garasjen vår russebuss-sjåfører. Dette gjør at vi kan hjelpe dere med det dere måtte ønske. Om bussen skal flyttes til ett annet sted, eller på EU-kontroll, så vil vi kunne tilby dere en sjåfør som kjører bussen til og fra garasjen. Da slipper dere utgiften ved at en sjåfør først må kjøres fra Oslo, for deretter å kjøre tilbake igjen. Vi kan i tillegg bistå dere med tips og råd så godt det lar seg gjøre. Med våre samarbeidspartnere vil vi kunne tilby det meste dere trenger til russebussen deres.

Sikkerhet og rydding

Når du parkerer hos oss må du skrive under på at du ikke under noen omstendighet tar bilder av andre busser eller snakker om det. Når så mange busser står samlet er det viktig at alle kan være trygge på at konsept holdes helt fram til lanseringsdato. I tillegg jobber vi sammen for å holde det pent og pyntelig. Brudd på reglement vil i verste fall kunne føre til utestengelse.

{{ errors.email }}
{{ errors.body }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

Russebussgarasjen
Russebussgarasjen